Arama
Arama Sonuçları
Cenazede bir araya geldiler…
Eski Devlet Bakanlarından Bekir Aksoy, hayatını kaybetmişti. Aralarında Kastamonulu hemşehrimiz Murat Başesgioğlu’nun da bulunduğu cenaze töreninde eski bakanlar bir araya geldi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
KGD: Teşekkürler Kastamonu…
KGD Başkanı İzzet Sarı; “Haydi Kastamonu’ kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara teşekkür ediyoruz.”
Devlet Eski Bakanı Başesgioğlu'ndan Kastamonu'ya çağrı; 'Haydi Kastamonu!'
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu Kastamonu'ya seslendi. Başesgioğlu açıklamasında, tüm Kastamonu'dan, Kastamonu'da yayın yapan internet haber sitelerini ziyaret etmesini istedi. Başesgioğlu açıklamasında; "Haydi Kastamonu, bu sitelerimizi aralarında hiçbir ayrım yapmadan- ziyaret etmeniz, aynı zamanda toplumsal dayanışmamız için de iyi örnek oluşturacaktır. Gazetelerimiz için çok anlamlı olacak böyle bir davranışı sizlere tavsiye ediyorum, katılmanızı temenni ediyorum" dedi.
‘100. yılda istiklalimizin şehri istikbalimizin de şehri olsun’
Başkan Vidinlioğlu, Yerel İklim Eylemi İçin Avrupa Birliği Ortaklığı Projesi açılışına katıldı.
‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’
KASDER Genel Başkanı Remzi Şen’den ‘çok net’ tespit ve çağrı…
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Eski Bakan Başesgioğlu, Rektörle bir araya geldi
Eski Bakan ve Kastamonu önceki dönem Milletvekili Murat Başesgioğlu, 31 Ağustos 2023 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başesgioğlu, Tosya'daki yatırımları inceledi
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Bakan Başesgioğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceledi. Başkan Kavaklıgil, ziyarette Başesgioğlu'na Tosya ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Gülümseten tartışma: Vekillerin 'eski yeni' tartışmasına Başesgioğlu nokta koydu
Vali Avni Çakır'ın Muş Valiliği'ne atanması dolayısıyla düzenlenen veda programında eski vekil yeni vekil tartışması gülümsetti. Vekillerin eski yeni tartışmasına Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu noktayı koydu..
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Başkan Çatal'a ziyaret
Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, beraberinde 23. Dönem Milletvekili Ümit Şafak ve MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile birlikte Taşköprü Belediyesi'ni ziyaret ettiler.
Taşköprü’de festival gibi düğün
Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı
Muzaffer Kartal, Ağlı’da toprağa verildi
Kastamonu’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, eski Ülkü Ocakları Başkanı emekli eğitimci Muzaffer Kartal'ın cenazesi, memleketi Ağlı'da toprağa verildi.
Yıldırım: ‘Herkesten aynı davranışı beklerim’
22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Açıksöz Gazetesi’nde yayınladığımız ‘Mehmet Yıldırım AK Parti’ye mi dönüyor?’ haberinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.
Başesgioğlu'ndan KAL-DER'e ziyaret
Kastamonu Kalkındırma Derneği (KAL-DER), Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nu ağırladı. Devlet Bakanı Başesgioğlu'nun ziyareti hakkında açıklama yapan KAL-DER Başkanı Tugay Civelekoğlu; "Kastamonu'muzun ve ülkemizin maddi-manevi kalkınmasına dair çalışmalar noktasında istişarelerde bulunduk.
Geleceğe ‘kep’ attılar
Anadolu'da açılan ilk lise unvanını şerefle taşıyan tarihî Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi (APL), 138. dönem mezunlarını verdi.
"Hemşehrilerimiz muratlarına erdi"
Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu seçimler için hayırlı olsun mesajı yayımladı. Başesgioğlu açıklamasında, kendisinin de kabinede yer almasını istedikleri yönünde bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyadan geç haberinin olduğunu belirterek; "Yeni kabine açıklandı. Muratlarına erdiler; Hem eski bakanlarını onurlandırdılar, hem de değerli bir hemşerimizin kabinede yer almasında az veya çok katkılarından dolayı mutlu oldular" ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu Başesgioğlu’na bakanlık markajı
İstanbul’daki Kastamonulular, Devlet Eski Bakanı hemşehrimiz Murat Başesgioğlu’nun kabinede yer alması için girişim başlattı.
Maranki’den dikkat çeken yazı: ‘Dikkat petrol çıkabilü Kastamonu!'
İnebolulu yazar Ahmet Maranki, Kastamonu başta olmak üzere bölgedeki enerji potansiyeli hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı yazdı.
‘Tersine göçü başarabiliriz’
Kastamonu’nun yetiştirdiği en önde gelen siyasetçilerden İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Merkezini ziyaret etti.
Başkan Çatal’dan ‘bakan’ temasları
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu ve İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem ile bir araya geldi.
Emin Çınar: 'MHP, Kastamonu'da birinci olacak'
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Milletvekili Adayı Emin Çınar, düzenlenen programda
MHP'li Milletvekili Adayı Uzuner: ''Vekillikte 3-0 yapmak istiyoruz'
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
MHP, milletvekili adaylarını tanıttı
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Başesgioğlu’na ‘vefa’ ödülü
İstanbul Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği ‘Sporun Enleri 2022’ ödülleri sahiplerini buldu. Törende Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu’na da ‘vefa’ ödülü takdim edildi.
Gemlik’te büyük buluşma
Kastamonu Platformu, İçişleri eski Bakanı Murat Başesgioğlu başkanlığında, yakın zamanda başarılı pankreas kanseri ameliyatı geçiren Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu (Bursa KASDERFED) Genel Başkanı İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ev sahipliğini Bursa KASDERFED’e bağlı Bursa Gemlik Kastamonulular Derneği’nin ziyarette Gemlik protokolünün de katıldığı kahvaltı programı düzenlendi.